Schilderwerk

Of je nu schilderwerk nodig hebt voor binnen of buiten, in een nieuwbouwwoning of bedrijfspand: bij ons kun je terecht voor mooi en strak schilderwerk. Onze dienstverlening richt zich op het advies, de uitvoering en het herstel van alle schilderklussen van jouw woning of bedrijfspand.

Kies je voor prominente kleuren of gaat je voorkeur uit naar een witte kleur? Heb je rekening gehouden met het effect van kleuren overdag en ’s avonds? Moet het schilderwerk binnen of buiten plaatsvinden en waar moet je rekening mee houden? We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en voorkeuren, en denken vanuit onze expertise graag met je mee.

Ons deskundig advies? Na het aanbrengen van het stucwerk wachten we graag nog 10 dagen voordat we beginnen met schilderen. Dit zorgt ervoor dat het stucwerk volledig is opgedroogd. Op deze manier kunnen we werken naar een perfect eindresultaat!

Onze werkwijze

 1. Vrijblijvende afspraak op locatie & advies
  In een persoonlijk gesprek op locatie bespreken we met jou de verwachtingen en persoonlijke wensen. Vanuit onze expertise denken we met je mee en geven advies.
 2. Offerte
  Op basis van de wensen en behoeften maken we een offerte. We zorgen voor een mooi overzicht, zodat de mogelijkheden helder en duidelijk zijn.
 3. Duidelijke afspraken & begroting
  Bij een akkoord op de offerte formaliseren wij de afspraken verder en vertalen we de opdracht naar een gedetailleerde begroting.
 1. Start van het schilderwerk
  Vanaf de start tot aan de oplevering betrekken we je in het proces en houden we je op de hoogte van de voortgang.
 2. Oplevering
  De oplevering is voor ons een belangrijk moment. Samen met jou controleren we of de oplevering conform de afspraken is uitgevoerd. Wij staan volledig achter onze diensten en producten, vandaar dat de oplevering altijd samen wordt uitgevoerd.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak in.

Neem contact op