TV-wandmeubel op maat

Je kunt bij ons terecht voor het maken van een mooi en strak wandmeubel voor je TV. Hierdoor creëer je opbergruimte voor al de randapparatuur en accessoires, en geef je je woonkamer een stijlvolle en opgeruimde uitstraling. We brengen je wensen en smaak in kaart en op basis hiervan maken we een TV-wandmeubel dat precies bij jou en je interieur past.

Onze werkwijze

 1. Vrijblijvende afspraak op locatie & advies
  In een persoonlijk gesprek op locatie bespreken we met jou de verwachtingen en persoonlijke wensen. Vanuit onze expertise denken we met je mee en geven advies.
 2. Offerte
  Op basis van de wensen en behoeften maken we een offerte. We zorgen voor een mooi overzicht, zodat de mogelijkheden helder en duidelijk zijn.
 3. Duidelijke afspraken & begroting
  Bij een akkoord op de offerte formaliseren wij de afspraken verder en vertalen we de opdracht naar een gedetailleerde begroting.
 1. Start van het op maat maken van een TV-wandmeubel
  Vanaf de start tot aan de oplevering betrekken we je in het proces en houden we je op de hoogte van de voortgang.
 2. Oplevering
  De oplevering is voor ons een belangrijk moment. Samen met jou controleren we of de oplevering conform de afspraken is uitgevoerd. Wij staan volledig achter onze diensten en producten, vandaar dat de oplevering altijd samen wordt uitgevoerd.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak in.

Neem contact op