Over ons

JDI-Stucwerk, gedreven en betrokken vakmensen die voor jou klaarstaan

JDI-Stucwerk is een Zwols familiebedrijf dat zich richt op het leveren van strak stucwerk, schilderwerk en mooie tv-wandmeubels op maat. Met onze dienstverlening helpen wij zowel particulieren als ondernemers en zorgen we ervoor dat ruimtes prettiger worden om in te verblijven en in te werken. We werken altijd toe naar een prachtig eindresultaat waardoor je extra lang kunt genieten van je woning of bedrijfspand.

Waarom kiezen voor JDI-Stucwerk?

Kwaliteit

Wij streven altijd naar tevreden en blije klanten. Wij luisteren goed naar de eisen en wensen van onze klanten, denken goed met ze mee en waar het nodig en/of gewenst is geven we advies. Door onze secure aanpak leveren we hoge kwaliteit en zorgen we voor plezierige woon- en werkomgevingen. Daarnaast blijven we onszelf ontwikkelen, zodat we de hoge kwaliteit kunnen aanhouden. Zo zijn we druk bezig met het behalen van diverse certificaten, zoals die van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA), Stichting AfbouwKeur, NEN 13914, ISO9001 en ISO27001.

Betrouw­baarheid

Bij ons staat openheid, transparantie en goede communicatie hoog in het vaandel. Wij werken op tijd, volgens planning, kwalitatief goed en zijn meedenkend. Valt iets buiten onze mogelijkheden? Dan hanteren we altijd een eerlijke en directe benadering.

Betrokken­heid

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen maar luisteren; we denken met onze klanten mee en bieden advies vanuit onze expertise. Door de juiste vragen te stellen en goede informatie te verschaffen, zorgen wij ervoor dat onze klanten niet voor verassingen komen te staan en altijd weten wat ze kunnen verwachten. Het eindresultaat is daarom altijd uitstekend waardoor onze klanten tevreden zijn met ons werk.

Onze werkwijze

Is jouw woning of bedrijfspand toe aan een frisse look? Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak in.

Neem contact op